01

01

Finne de riktige løsningene for dine unike mål og ønsker

Overordnede mål for prosjektet, og de neste stegene
Hva ønsker du og din bedrift å oppnå? Etter vi har funnet ut de overordnede målene finner vi de neste aktuelle stegene for din bedrift.

Finne de riktige løsningene for å nå målene
Løsningene kan inklude Facebook- og Google Min Bedrift-sider, Facebook Messenger Chatbots, apper og nettsider av ulike slag (landingsside, nettbutikk, blogg, webapp med back-end). Alt dette kan brukes sammen for å oppnå best mulig resultat.

02

02

Designe og utvikle løsningene med åpen kommunikasjon

Bestemme innhold, struktur og call to action
Hva vil du vise og hva trenger ikke være med? Hvordan skal strukturen på siden være og hva er call to action? Når dette er bestemt lager vi en enkel skisse.

Merkeidentitet og inspirasjon
En utdatert eller rotete nettside gir besøkende et useriøst inntrykk av bedriften. En god merkeidentitet derimot kan bygges på flere måter for å formidle ulike gode inntrykk. Typografi, runde/harde kanter, layout, fargebruk og illustrasjon- og logostil brukes bevisst for å oppnå ønsket effekt for din bedrift.

Du kan gjerne komme med forslag på nettsider du liker, som vi bruker som inspirasjon. Dersom du allerede har en logo eller ferdigdesignet merkeidentitet du er fornøyd med, bruker vi det.

Skrive tekst og finne bilder eller tegne illustrasjoner
Teksten på siden kan skrives av oss, dersom vi har all nødvendig informasjon tilgjengelig, eller deg dersom du ønsker og har tid til det. Passende bilder og illustrasjoner kan også finnes/lages av enten deg eller oss.

Utkast, tilbakemeldinger, endringer og nye utkast
Gjennom hvert steg i prosessen kommer vi med utkast og anbefalinger, og du gir tilbakemeldinger og forslag som vi jobber med. Når designet er klart begynner vi på utviklingen av siden og presenterer nye utkast når den er klar.

03

03

Holde nettsider tilgjengelige, raske og oppdatert

Laste opp nettsider
Nettsiden din kan hostes på vår server eller ditt foretrukne webhotell. Vi setter opp kryptert forbindelse gjennom HTTPS og bruker en CDN for å gjøre lasting av siden din raskere.

Administrere domener og mail
Vi holder styr på domener og sørger for at de peker til riktige steder. Vi setter også opp og administrerer e-postkontoer med dine domener.

Oppdatere nettsider
Når du vil endre eller legge til innhold kan du enten gjøre dette selv dersom vi bruker en CMS (som Wordpress eller Webflow), eller vi kan gjøre endringer raskt.

priser & tilbud
04

04

Øke trafikk og konverteringer gjennom SEO og digital markedsføring

Search Engine Optimalization og Google Adwords
Vi setter opp alle våre nettsider med tiltak for SEO, for å få organisk trafikk fra søkemotorer. Man kan også kjøpe høyere rangering på enkelte nøkkelord via Google Adwords

Sosiale medier for markedsføring
Facebook og Instagram kan brukes for å nå ut til ditt publikum med dine kampanjer. Vi kan sette opp Facebook Pixel på nettsider, som brukes i betalte Facebook- og Instagram-annonser. Vi kan også sette opp og kjøre slike reklamekampanjer for deg.

Bygge e-postlister og chatbot-abonnementer
Påmelding til nyhetsbrev på e-post eller Facebook Messenger kan integreres i din nettside og sosiale medier dersom du ønsker det.